بخشدار گوهران گفت: هرچند این توافق بدست آمده سیاسی است اما بیشترین آثار آن در اقتصاد نمایان خواهد شد و اقتصاد ایران از وضعیت سردرگمی رها می شود و تکلیف سرمایه گذاران، تولید کنندگان و مردم مشخص خواهد شد.
به گزارش عصر بشاگرد؛یوسف حسینی بخشدار گوهران بشاگرد در گفتگو با خبرنگار بشاگرد نیوز گفت: برای توصیف دیپلماسی ایران در دولت یازدهم دیدگاهای مختلفی وجود دارد و آنچه که بیش از همه مورد توجه قرار گرفته یک دیدگاه مشخص و معینی درباره جایگاه بین المللی، چالش ها و فرصت های فرا روی ایران است. و این رویکرد را می توان در اولویت قرار دادن روابط دوستانه و نزدیک با کشورها، تلاش برای خروج پرونده هسته ای ایران از شورای امنیت و جلوگیری از افزایش تنش بین ایران و کشورهای غربی و آمریکا و حذف تحریم ها خلاصه کرد.
حسینی اظهار داشت: چیزی که مشخص است، اینکه مذاکره با طرف های خارجی چه کار دشواری است و مذاکره کنندگان ما با شش قدرت اول جهان که دیپلمات های پخته و کهنه کاری دارند مذاکره کردند که در عین اقتدار از منافع نظام هم دفاع کردند.
وی افزود: تحریم های غرب علیه ایران از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط استکبار جهانی شروع شد و هدف ضربه زدن به نظام مقدس اسلامی است و همواره سعی کردند به روش های مختلف به این نظام ضربه بزنند و تحریم ها یکی از اون روش ها است.
بخشدار گوهران در پاسخ به سوال به نظر شما توافق هسته ای چه تاثیری بر اقتصاد کشور می گذارد؟ گفت: هرچند این توافق بدست آمده سیاسی است اما بیشترین آثار آن در اقتصاد نمایان خواهد شد و اقتصاد ایران از وضعیت سردرگمی رها می شود و تکلیف سرمایه گذاران، تولید کنندگان و مردم مشخص خواهد شد. و از طرفی لغو تحریم فروش نفت و نقل و انتقالات بانکی و برداشتن موانع، سرعت پیشرفت اقتصاد ایران بیشتر می شود.
یوسف حسینی همچنین در خصوص تاثیر توافق هسته ای بر فضای سیاسی کشور گفت: در این خصوص دو دیدگاه وجود دارد، یکی اینکه توافق می تواند باعث برگ برنده حامیان دولت در انتخابات مجلس دهم باشد و دیدگاه دیگر اینکه پیروزی واقعی این دستاورد را نظام میداند که با همه ظرفیت ها و توان خود پشتیبان تیم هسته ای بود و در این خصوص حمایت قاطع رهبری نظام و برخی فرماندهان ارشد نظامی را نمونه ای از این پشتیبانی دانست.
حسینی با اشاره به تلاش دولت برای برداشتن تحریم ها و نتیجه آن، عنوان کرد: دولت تلاش های بسیار زیادی را در این خصوص انجام داده است و با گذشت زمان پاسخ دقیق و نتیجه آن مشخص می شود.
وی در خصوص بی اعتمادی ملت ایران به آمریکا گفت: این بی اعتمادی ریشه تاریخی دارد و پاسخ این سوال را باید به مرور رفتار آمریکا در قبال ایران در چند دهه اخیر باید جستجو کرد، از کودتای ۲۸ مرداد تا حمله نظامی و حادثه طبس و کارگردانی جنگ تحمیلی تا تسلیح شیمیایی صدام و حمله به هواپیمای مسافر بری و تحریم های ظالمانه علیه ایران و در مجموع تلاش کامل برای براندازی نظام باعث این بی اعتمادی است.